Danslärare
Irina Ramovic
Irina Ägare och huvudansvarig för dansskolans verksamhet. Hon är professionellt examinerad som danspedagog i Sveriges Danspedagogers Riksförbund, professionellt examinerad danssporttränare i Latin och Standard och har danspedagogutbildning från Danshögskolan i Stockholm.
 
Ida Long
Ida Ida Long har undervisat på Ackes sedan 2005. Utbildad vid Jazzlinjen i Gävle, inriktning sång. Har även läst musikproduktion. Har gjort ett albumsläpp och en EP. Har uppträtt mycket både med musik och dans. Har spelat i London, festival i Kungsträdgården, Cityfesten, klubbar runt om i Sverige m.m. Har medverkat (dansat/koreograferat) i modevisningar, liknande Wallmansjobb i Spanien, videoprojektioner, invigningar, fester, bakgrundsdansat m.m. Har även tävlat i hiphop och show.
I dansduon Mon Loo, som hon har tillsammans med Lisa Marklund, har de tillsammans med Gävle-musiker, elektro-akustiska konstnärer (IDKA) gjort två dansverk på Gävle Teater, samarbetat med en poet under Lättings Kulturfestival samt dansat med Loai under Luciarocken.
Under sommaren 2008 var Ida på Broadway Dancecenter i New York och utbildade sig. Hon åker så ofta hon kan och tar klasser för Bounce m.fl för att få inspiration.

Ida undervisar i street, disco, house, jazz, modern, tävlingsdans, barndans m.m.
 
Natalie Safari Knief
Natalie Natalie började dansa latino-blandat och disco/hiphop på Ackes Dansskola som 12-åring. Sedan dess har intresset för dansen bara ökat. Hon har både tagit och tar klasser i Show/Jazz, Hiphop, Jazzbalett, Tiodans, Disco och Modern. Natalie tävlingsdansar i disco solo, duo, i discogruppen Illusion och även i pardans. Hon examinerades våren 2017 i utbildningen Disco Steg 1 för SDO.

Natalie undevisar i barndans, disco, hiphop, jazz, pardans och tävlingsdansare i disco.
 
Josefine Olsson
Josefine Josefine har dansat på dansskolan ända sedan hon var 6 år gammal, sedan dess har hon både tagit och tar klasser i modern, jazz/show, ragga, hiphop och disco. Som 14-åring började Josefine tävla i både disco och hiphop och har nu tävlat flertal år i samtliga på elitnivå. Idag tävlar hon i disco singel, duo och är en av medlemmarna i gruppen Illusion. Hon examinerades våren 2017 i utbildningen Disco Steg 1 för SDO.

Josefine undervisar i barndans, disco, hiphop, tävlingsdisco och tävlingshiphop.
 
Lisa Boogh
Lisa
 
Sanna Endahl
Sanna Sanna undervisar i barndans, disco/hiphop.
 
Thyra Westerberg
Thyra Thyra undervisar i barndans, disco/hiphop.
 
Agnes Flink
Agnes Agnes undervisar i barndans, disco/hiphop.
 
Maja Rönngren
Maja Maja undervisar i barndans, disco/hiphop.
 
Fanny Westergren
Fanny Fanny undervisar i barndans, disco/hiphop.
 
Lisa Björk
Lisa Lisa undervisar i barndans, disco/hiphop.
 
Clara Kajlöv
Clara Clara undervisar i barndans, disco/hiphop.
Ellinore Malmström
Ellinore Ellinore undervisar i barndans, disco/hiphop.
Johanna Johansson
Johanna Johanna undervisar i barndans, disco/hiphop.
Thea Häggström
Thea Thea undervisar i hiphop.
Ackes Dansskola