Danslärare
Irina Golomysova-Ramovic
Irina Ägare och huvudansvarig för dansskolans verksamhet. Hon är professionellt examinerad som danspedagog i Sveriges Danspedagogers Riksförbund, professionellt examinerad danssporttränare i Latin och Standard och har danspedagogutbildning från Danshögskolan i Stockholm. Irina växte upp i Moskva där hon fick sin grundläggande utbildning i ett flertal dans och musikskolor. Irina har under åtta år arbetat med en rad ryska och internationella dansuppsättningar bl. a. Star Light Dance Company.
 
Ida Long
Ida Long har undervisat på Ackes sedan 2005. Utbildad vid Jazzlinjen i Gävle, inriktning sång. Har även läst musikproduktion. Har gjort ett albumsläpp och en EP. Har uppträtt mycket både med musik och dans. Har spelat i London, festival i Kungsträdgården, Cityfesten, klubbar runt om i Sverige m.m. Har medverkat (dansat/koreograferat) i modevisningar, liknande Wallmansjobb i Spanien, videoprojektioner, invigningar, fester, bakgrundsdansat m.m. Har även tävlat i hiphop och show.
I dansduon Mon Loo, som hon har tillsammans med Lisa Marklund, har de tillsammans med Gävle-musiker, elektro-akustiska konstnärer (IDKA) gjort två dansverk på Gävle Teater, samarbetat med en poet under Lättings Kulturfestival samt dansat med Loai under Luciarocken.
Under sommaren 2008 var Ida på Broadway Dancecenter i New York och utbildade sig. Hon åker så ofta hon kan och tar klasser för Bounce m.fl för att få inspiration.

Ida undervisar i street, disco, house, jazz, modern, tävlingsdans, barndans m.m.
 
Natalie Safari Knief
Natalie Natalie började dansa latino-blandat och disco/hiphop på Ackes Dansskola som 12-åring. Sedan dess har intresset för dansen bara ökat. Hon har både tagit och tar klasser i Show/Jazz, Hiphop, Jazzbalett, Tiodans, Disco och Modern. Natalie tävlingsdansar i disco solo, duo, i discogruppen Illusion och även i pardans. Hon examinerades våren 2017 i utbildningen Disco Steg 1 för SDO.

Natalie undevisar i barndans, disco, hiphop, jazz, pardans och tävlingsdansare i disco.
 
Josefine Olsson
Josefine Josefine har dansat på dansskolan ända sedan hon var 6 år gammal, sedan dess har hon både tagit och tar klasser i modern, jazz/show, ragga, hiphop och disco. Som 14-åring började Josefine tävla i både disco och hiphop och har nu tävlat flertal år i samtliga på elitnivå. Idag tävlar hon i disco singel, duo och är en av medlemmarna i gruppen Illusion. Hon examinerades våren 2017 i utbildningen Disco Steg 1 för SDO.

Josefine undervisar i barndans, disco, hiphop, tävlingsdisco och tävlingshiphop.
 
Alice Burefjord
Alice Alice började dansa street dance på Ackes vid 12 års ålder och sedan dess har ambitionen för dans växt. Hon har tagit och tar klasser inom hiphop, disco, jazz, modern, balett och ragga. Så ofta hon kan tar hon klasser för välkända koreografer i Sverige samt utomlands.

Alice undervisar i barndans, disco, hiphop, jazz show, jazz commercial och dansmix.
 
Agnes Pettersson
 
Lisa Boogh
Lisa
 
Ackes Dansskola